Cazul Budulă. Moarte în condiții suspecte

Când lipsa informației nu te lasă să dormi noaptea, apelezi la orice mijloc pentru a te face auzit. Când cetățeanul consideră că justiția nu este de partea sa, începe să investigheze pe cont propriu pentru a afla adevărul.

Așa este și cazul domnului Budula Marius, care ne-a contactat pentru a-și face publice problemele și neliniștea cu care se confrunta de mai bine de un an, probleme legate de moartea fratelui său.

Faptele și evenimentele relatate în rândurile de mai jos sunt susținute de domnul Budula Marius., fratele victimei, Justiția pro Cetățean neasumându-și veridicitatea lor.

În data de 22.05.2016, fratele lui  Budula Marius, numit  Budulă Gheorghe, care plecase de acasă pe o bicicletă a fost găsit decedat pe un drum public din județul Alba. Decesul a fost încadrat la moarte suspectă. Organele judiciare au demarat o anchetă, nefinalizată până în prezent.

Măcinat de condițiile în care s-a petrecut decesul fratelui său și de investigația care se derulează de atâta timp, dar fără a primi un răspuns oficial din partea organelor, Budulă Marius a început să investigheze în paralel evenimentele petrecute în noaptea morții. El a găsit mai multe indicii care contravin declarațiilor și probelor oficiale, indicii care promovează ideea că moartea suspectă ar fi în fapt un accident rutier sau o crimă, nicidecum o auto accidentare după cum par să susțină organele legii.

În acest sens, la data de 04.10.2016 Budula Marius a formulat un memoriu către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba supunând atenției organelor aspectele și indiciile descoperite de el, legate de moartea fratelui și în același timp cerând informații legate de stadiul de desfășurare al anchetei. La data de 14.12.2017, data publicării acestui articol el nu a primit nicio înștiințare sau răspuns din partea organelor legii privind desfășurarea anchetei.

Revenim cu amănunte legate de caz într-un viitor interviu alături de domnul Budulă Marius.

CITEȘTE ȘI : Cazul Budulă. Interviu cu Budulă Marius, fratele victimei.