Doi tineri, în vârstă de 18 şi 19 ani, din Galaţi, elevi ai Seminarului Teologic ”Sfântul Apostol Andrei” au fost reținuți, sâmbătă, pentru 24 de ore, fiind suspecți într-un caz de omor. 

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de joi spre vineri, pe o stradă de la periferia orașului Galați, două grupuri de persoane înarmate cu bâte şi cuţite s-au urmărit reciproc pe stradă, iar la un moment dat, victima un bărbat de 41 de ani a încercat să intervină pentru aplanarea conflictului.

Intervenția bărbatului i-a fost fatală deoarece, a fost doborât la pământ, lovit cu mai multe bâte şi înjunghiat cu un cuţit în zona pieptului.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Galaţi, cand paramedicii au ajuns la fața locului,  bărbatul zăcea inconştient pe caldarâm, având o rană la cap şi o lovitură de cuţit în zona pieptului.

Victima a fost resuscitată şi intubată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi. Aici, în ciuda intervenţiei medicilor, bărbatul a murit.

În cursul zilei de sâmbătă cei doi tineri, suspecți de omor vor fi prezentați magistraților de la Tribunalul Galați cu propunerea de arestare preventivă.

sursă: românia24.ro

sursă foto: cetățeanul.net