Un tânăr de doar 21 de ani, din Cărpiniș, județul Alba, a dispărut în apele lacului Oașa în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Imediat după ce dispariția acestuia a fost anunțată prin 112, trupul tânărului a fost căutat aproape zilnic de scafandrii de la ISU Alba, dar fără succes.

Între timp, familia, acestuia a înaintat și o altă ipoteză decât cea a înecului: sora acestuia a contactat alba24.ro și a transmis că tânărul ar fi fost ucis, iar cadavrul ascuns.

CITEȘTE AICI: FOTO: Ipoteză ȘOCANTĂ în cazul tânărului din Alba, dispărut în apele lacului Oașa. Ce pistă indică familia

Tânărul de 21 de ani, era angajat la o firmă forestieră și lucra în proximitatea lacului, alături de mai multe persoane, iar seara, în data de 21 iulie, în urma unui apel la 112, a fost semnalată dispariția acestuia.

Potrivit unor surse locale, citate de alba24.ro, acesta ar fi intrat în apă pentru a se scălda, dar foarte rapid a dispărut în lac.

Sora acestuia a susținut și o ipoteză în care tânărul nu ar fi intrat în lac, deoarece el nu știa să înoate și că ar fi fost ucis, iar cadavrul ascuns în altă parte.

Reprezentanții IPJ Alba, au declarat încă de la acea vreme că nu au în calcul o altă ipoteză decât cea a dispariției, nefiind și alte indicii care să îi îndrepte către o altă pistă.

În data de 31 iulie, jandarmii montani din Alba au descoperit un cadavru care plutea pe unul dintre malurile lacului Oașa. Acesta a fost identificat ca fiind tânărul dispărut.

Acesta a fost dus la institutul de medicină legală și o autopsie a fost realizată pentru a se vedea cauza morții.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Cauza morții tânărului din Alba găsit în apele lacului Oașa. Medicii legiști au finalizat autopsia

Reprezentanții poliției au declarat pentru Alba24.ro, că, în urma autopisei, cauza morții a fost stabilită ca asfixiere mecanică prin înec.

De asemenea, aceștia au mai precizat că nu au fost găsite urme de violență pe trupul tânărului.

Sursă foto, info: alba24.ro.